Borger

Kære borger

Her kan du læse om os og om, hvordan det er at bo på Frisk-Pust.

Først og fremmest er Frisk-Pust et hjem for dig. Som du kan se på billederne, er vores huse hyggelige og hjemlige og ikke institutions-agtige, hvilket vi værdsætter højt. Det betyder meget for os, at du føler dig hjemme og kan slappe af hos os. I hverdagen er der altid personale til rådighed, som du kan snakke med – både om det, der er godt og også, hvis du har det svært. Personalet har god tid og er interesseret i at lære dig at kende og hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for. Selvbestemmelse er meget vigtigt for os. Det betyder, at du selv har stor indflydelse på, hvad din dag skal gå med og vi har mange muligheder. Vi ved godt, at det kan være svært at flytte ind et nyt sted og derfor har vi heller ikke en masse forventninger til dig i begyndelsen. Når du er faldet til, så glæder vi os til at lave de ting sammen med dig, som giver dig god energi og gør dig glad.

Hverdagen i huset ser nogenlunde sådan ud, at man står op ved 8-tiden, går i bad og spiser morgenmad kl. 9. Så taler vi om, hvad dagen skal gå med og bliver enige om, hvad vi vil. Så går dagen i roligt tempo og ved fælles hjælp. Vi laver mad og spiser til aften kl. 18 og efter aftensmaden er der tid til hygge.

Vi støtter dig i at have kontakt med den del af din familie/netværk, som du ønsker. Det kan være via transport til besøg eller at du får besøg i huset.

Vi respekterer selvfølgelig, når du har mest lyst til at være alene – vores selskab er altid et tilbud og aldrig et krav.

Går du og drømmer om at afslutte noget skolegang, komme i uddannelse, komme ud af gæld, være i misbrugsbehandling eller andre store beslutninger i livet, så er vi altid parate til at støtte, guide og vejlede dig i dine valg og ønsker. Vi lytter til dig og finder sammen de bedste muligheder for netop dig.

Har du lyst til at høre mere eller komme og besøge os, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via Facebook